Yoga

Yoga kennen we in Nederland vooral van de yoga oefeningen. Het is echter meer dan dat, het is een filosofie en een leefwijze, waarbij de oefeningen ervoor zorgen dat je alle lagen van het bestaan kunt verbinden en in evenwicht kunt brengen. Het gaat voornamelijk om de lagen in ons bestaan die in eerste instantie tegengesteld lijken. Je kan daarbij denken aan lichaam en geest, binnen en buiten en bijvoorbeeld spanning en ontspanning. Dankzij yoga kunnen deze in een natuurlijke staat bij elkaar komen, waardoor je het leven optimaal kunt ervaren. Het is de balans tussen de verschillende elementen die er voor zorgt dat je tot rust kan komen. Of je juist de kracht kunt ervaren om een nieuwe stap te zetten.

Ook in 2020 kun je terecht in de Yurt. Hier geef ik yogalessen, voor zowel beginners als gevorderden.
Ook organiseer ik Retraite yoga weekenden in het buitenland.
In een heerlijke omgeving overgoten van zon zee en natuur gaan we genieten, ontspannen, yoga beoefenen en vinden we opnieuw de verbinding met onszelf!
Je zult heerlijk opladen, en behalve van de rust en de yoga/meditatie momenten, is er ruimte om de natuur te bewonderen , zijn er (H)eerlijke maaltijden in je reis inbegrepen en maak je bovenal fantastische herinneringen!