Mijn kind is zo gevoelig

Bovenstaande benaming geven we vaak aan ons kleine kroost dat weigert binnen de gebaande paden te lopen.
Ze willen meestal nooit wat jij als ouder/opvoeder wilt, of kunnen vreselijk overdreven reageren op iets dat voor jou zo simpel is
Slapen is vaak zeker voor die over gevoelige aller kleinsten een groot probleem (als dat geen lichamelijke oorzaak heeft).
Je kind voelt,en  gedraagt zich anders en leg daar als ouder maar eens je vinger op!
Wie weet heb je je al rot gegoogled op termen als Nieuwetijdskinderen, Indigokinderen, Paranormaal etc?
En wie weet kwam ook jij de mooiste spirituele verhalen tegen, maar zoek je nog steeds naar antwoorden en…………simpele oplossingen.

Voor de ouders van de allerkleinsten (0 tm 10 jaar) organiseer ik samen met Farida een thema bijeenkomst die vooral ingaat op de praktijk! dus:
Hoe stel ik me als ouder op?
Is mijn kind nou echt “anders”?
Waarom lukt het slapen zo slecht?
Er zal voldoende ruimte zijn voor je vragen en ervaringen

Datum (Na voldoende aanmeldingen)
Lokatie: De Yurt

Trainers: Laurence, Farida

Bij interesse graag dit aangeven in onderstaand formulier, zodat we je kunnen informeren wanneer we van start gaan!


Farida werd 30 januari 1966 geboren in de Haarlemmermeer. Al op vrij jonge leeftijd voelde zij dat er meer was tussen hemel en aarde.Via oa Tv programma’s als Tineke en de Paranormale wereld en Op zoek naar het zesde zintuig probeerde zij spiritualiteit uit de zweverige hoek te halen, en mensen kennis te laten maken met de down-to-earth (doe maar gewoon) methode, die Farida zo eigen is.
Na jarenlang Trainingen en workshops te hebben gegeven, houdt Farida zich nu bezig met voorlichting en helpt ze graag anderen “zichzelf” te zijn!