Coaching voor je bedrijf

Een eigen zaak opbouwen vergt veel inspanning.
Voor je deze stap ging zetten, ging er wellicht van alles door je heen en zal het je ongetwijfeld veel slapeloze nachten hebben bezorgd!
Vanuit welke locatie ga ik werken, is netwerken en social media belangrijk, is het (in geval van een gezin) thuis goed geregeld en gemanaged?
En dan is het eindelijk zover……….

Maar na enige tijd lijkt het bv moeizamer te gaan, alle energie die je in je bedrijf hebt gestopt, lijkt niet meer genoeg te zijn………………en wat nu?
Vaak heeft dit te maken met onze eigen perceptie, de doelen waarmee je begon en de veranderingen die je hebt aangebracht (al dan niet vrijwillig)
En waar ga je dan heen met je vragen? Hoe ga je met hernieuwde energie je oude doelen en initiatieven weer oppakken en doorpakken? Die oplossing ligt vaak in jouzelf!

In een korte workshop, kijken we naar je bedrijf.
Met jouw vragen en je mede cursisten gaan we dan ook graag aan de slag.
Welke keuze heb je gemaakt en wat was het doel erachter.
Is het rendement lager, gelijk of vermeerdert, en waar zit dan dat succes of waar is je keuze misgegaan?

Uit de praktijk weten we hoe moeilijk het is om jezelf op de kaart te zetten.
Veelal heeft dit te maken met hoe we onszelf zien, willen zien  en hoe we door anderen gezien willen worden.
Met intuïtie als basis gereedschap ,kijken we graag met je mee naar jouw keuzes en jouw hart voor de zaak

Datum: (Op intekening min. aantal deelnemers 4 max 10)
Duur 4 uur
Lokatie: De Yurt

Trainers; Laurence, Farida

Middels onderstaand formulier, geef je aan geïnteresseerd te zijn in onze workshop, zodat we je kunnen informeren zodra er een datum bekend is.

Farida werd 30 januari 1966 geboren in de Haarlemmermeer. Al op vrij jonge leeftijd voelde zij dat er meer was tussen hemel en aarde.
Via oa Tv programma’s als Tineke en de Paranormale wereld en Op zoek naar het zesde zintuig probeerde zij spiritualiteit uit de zweverige hoek te halen, en mensen kennis te laten maken met de down-to-earth (doe maar gewoon) methode, die Farida zo eigen is.
Na jarenlang Trainingen en workshops te hebben gegeven, houdt Farida zich nu bezig met voorlichting en helpt ze graag anderen “zichzelf” te zijn!